Chybove hlasenie pri zasielani odpovedi

na Vašom novom fóre

Chybove hlasenie pri zasielani odpovedi

Poslaťod M0f0 » Str 28. Nov 2012 19:59:28

The page cannot be displayed
The page you are looking for cannot be displayed because a header value in the request does not match certain configuration settings on the Web server. For example, a request header might specify a POST to a static file that cannot be posted to, or specify a Transfer-Encoding value that cannot make use of compression.

Please try the following:

Contact the Web site administrator to inform them that this error has occured for this URL address.

Error 501 - Method not implemented on the Web server.
Internet Information Services (IIS)

Technical Information (for support personnel)

Go to Microsoft Product Support Services and perform a title search for the words HTTP and 501.
Open IIS Help, which is accessible in IIS Manager (inetmgr), and search for topics titled Web Site Administration, and About Custom Error Messages.



Tuto hlasku dostavam skoro vzdy, ked sa snazim napisat prispevok z firefoxu, aktualne ver. 16.0.2. Aj toto vlakno teraz pisem z IE, co ma vobec netesi. V com moze byt problem?
M0f0
 
Príspevky: 171
Registrovaný: Str 26. Okt 2011 11:52:53
Dal súhlas: 4 krat
Dostal súhlas: 2 krat




Re: Chybove hlasenie pri zasielani odpovedi

Poslaťod cmelo » Str 28. Nov 2012 20:06:31

ja používam zásadne len firefox, momentálne 18.0 a stále bez problémov
cmelo
 
Príspevky: 172
Registrovaný: Sob 01. Aug 2009 17:20:56
Dal súhlas: 5 krat
Dostal súhlas: 2 krat

Re: Chybove hlasenie pri zasielani odpovedi

Poslaťod emkac » Str 28. Nov 2012 20:26:48

toto je rychla odpoved firefoxom 8.0.1
Quis custodiet ipsos custodes?
Obrázok užívateľa
emkac
 
Príspevky: 2865
Obrázky: 7
Registrovaný: Str 19. Nov 2008 16:12:05
Dal súhlas: 105 krat
Dostal súhlas: 259 krat

Re: Chybove hlasenie pri zasielani odpovedi

Poslaťod emkac » Str 28. Nov 2012 20:28:32

toto je normalna odpoved firefoxom 8.0.1

tak ja neviem.... firefox rozne verzie chodia...
ta chyba vsak vyzera na chybu na strane servera, ale pre mna je to skor spanielska dedina....

skus inu verziu ff ak mozes... alebo si pockame na admina, ci nieco neskusi pozriet
Quis custodiet ipsos custodes?
Obrázok užívateľa
emkac
 
Príspevky: 2865
Obrázky: 7
Registrovaný: Str 19. Nov 2008 16:12:05
Dal súhlas: 105 krat
Dostal súhlas: 259 krat

Re: Chybove hlasenie pri zasielani odpovedi

Poslaťod M0f0 » Str 28. Nov 2012 23:30:30

update - aktualna verzia FF 17.0 a napise mi tuto istu hlasku aj pri pokuse o prihlasenie
M0f0
 
Príspevky: 171
Registrovaný: Str 26. Okt 2011 11:52:53
Dal súhlas: 4 krat
Dostal súhlas: 2 krat

Re: Chybove hlasenie pri zasielani odpovedi

Poslaťod sigma » Štv 29. Nov 2012 10:05:13

mas problem s proxy, alebo s pripojenim, alebo s nastavenim routera, alebo prehliadaca (co vylucujem, lebo mu tam hadam nebudes vnucovat nejake ine hlavicky a potom sa pytat)...
A. klient pošle dotaz, server odpoveda, ak to trva dlho, klient zrusi spojenie a vypise chybu.
B. klient pošle dotaz, server odpoveda, ak to trva dlho, server zrusi spojenie a klient vypise chybu.
dlho je relativny pojem, v apache sa da nastavit aj mikrosekundy.
(pravdepodobne je ešte medzi nimi nejaký proxy server...)
Ake mas pripojenie? Skusal si ine stranky s phpBB forom?

Lebo ja to pozeram vo FF na M$ alebo na Linuxe bez problemov niekolko (od Str 19. Nov 2008 9:23) rokov.
skus zmenit nieco v nastaveni routera (napriklad dns)
Naposledy upravil sigma dňa Štv 29. Nov 2012 11:38:16, celkovo upravené 1
Obrázok užívateľa
sigma
 
Príspevky: 1861
Obrázky: 10
Registrovaný: Str 19. Nov 2008 9:23:12
Bydlisko: NR
Dal súhlas: 332 krat
Dostal súhlas: 108 krat

Re: Chybove hlasenie pri zasielani odpovedi

Poslaťod M0f0 » Štv 29. Nov 2012 11:27:44

pripojenie je cez moj wifi router, ine fora bez problemov. tuto chybovu hlasku vypise okamzite, takze to nie je stylom pokusa sa o pripojenie a potom vypise az chybu. niekedy sa mi podarilo poslat odpoved, ked som ju trochu skratil, vynechal smajlikov, uplne nelogicke suvislosti. Aktualne pisem z FF 17.0 z prace a ide normalne, takze chyba asi na mojej strane, len netusim kde :-)
M0f0
 
Príspevky: 171
Registrovaný: Str 26. Okt 2011 11:52:53
Dal súhlas: 4 krat
Dostal súhlas: 2 krat

Re: Chybove hlasenie pri zasielani odpovedi

Poslaťod resta » Štv 29. Nov 2012 15:43:23

skúsil by som povypínať rozšírenia, addony, zmazať cookies, cache.
resta
 
Príspevky: 57
Obrázky: 1
Registrovaný: Pon 14. Feb 2011 10:03:55
Dal súhlas: 2 krat
Dostal súhlas: 2 krat





Späť na Informácie o fóre, návrhy

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

cron