Webadmin login

 

ZeroOne Solutions s.r.o

Služby

Ponúkame vám kompletné balíky služieb zahŕňajúce vypracovanie návrhu, vytvorenie vašich webových stránok, registráciu vami želanej domény, hosťovanie na našich serveroch, prípadne housing vašich serverov u nás. Tak isto vám všetky tieto služby ponúkame aj jednotlivo.

Webhosting

Zaregistrovanie vašej .sk .eu .com domény a hosting na našich serveroch. Vyberte si z našich programov mini alebo big ten, ktorý vám viac vyhovuje podľa jeho špecifikácii.

Serverhousing

Služba serverhousing umožňuje naším zákazníkom umiestniť si vlastný alebo prenajatý server do našeho serverhousingového centra priamo na chrbticovú sieť. Takto umiestnený server má zákazník plne pod kontrolou, čo sa týka služieb, zabezpečenia , ostatných súvisiacich aktivít a má k dispozícii vždy dostatok prenosového pásma v akomkoľvek čase.

Webdesign / Grafika

Potrebujete vlastné webstránky, ale neviete ako na to? Ponúkame vám návrh, spracovanie, a spravovanie vašich vlastných webových stránok, od jednoduchých statických prezentácii až po zložité dyanmické webové aplikácie, elektronické obchody, redakčné systémy... Rovnako vám ponúkame aj grafické služby, vyhotovenie lôg, webovej, aj printovej grafiky.

Webadmin je momentálne vo výstavbe, prístupný bude čoskoro.

Používate veľmi zastaralý prehliadač, ktorý nie je podporovaný touto stránkou. Prosíme, urýchlene upgrandite svoj prehliadač.