joko píše:Vieš Grey, PPR je najlepšie riešenie cena = kvalita pre nás na Slovensku. No pri lysovaných spojoch riziko netesnosti aj po čase je nulová, povrchová úprava je teflon, alebo materiál špeciálne na potravinárske účeli, a vtedy PPR kvalitou nemôže konkurovať. Samozrejme za takú srandu sa pripláca. Ako stredný level je riešenie plasthliník, ako Miro písal, je jednoduchší rýchlejší, zdravší, no o niečo drahší. Ale to sa ešte dá v pohode zaplatiť.
Grey1 píše:
nuz vies, moja babka ma rozvody z kovu, ani neviem co to je, mozno pozink ci co, je to stare mozno 50 rokov a co ja viem, tak zatial co jedine odislo na vodoinstalacii su ventili na bateriach, lebo tam sa vzdy zanesu tie gumicky, alebo sa opotrebuju a potom to niekde kvapka, ale nikdy sa nestalo, ze by to tieklo niekde inde. barak rekonstrujem, dole boli rozvody PPR, za desat rokov nikde ani kvapka, jedine, zase ventili, sem tam bateria, ale nikde nic. tak som to dorobil zvysok zase z PPR. zatial nikde ani stopa po vode a myslim, ze skoro ani nebude.
ja len, ze niekedy aj obycajne veci stacia, je to vec iba toho, kolko chces do toho vrazit penazi. pocit z toho budes mat chvilu taky - onaky o par tyzdnoch si na to spomenies iba ked sa ta to niekto opyta, alebo ked budes prispievat na toto forum.
Späť na Voda, kanalizácia a ČOV
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia