bigben píše:A čo mám označiť ak pracujem v obchode, ktorý sa týka produktov pre stavebníctvo??? obchod? stavebníctvo?
Dodo píše:preco?
bigben píše:A čo mám označiť ak pracujem v obchode, ktorý sa týka produktov pre stavebníctvo??? obchod? stavebníctvo?
emkac píše:2 Jecko - to iste napadlo aj mna. Typicky ITckar, nudi sa v praci, flaka sa po webe a vo volnom case stavia dom.
Jecko píše:presne tak...presnejsie to malo byt: "co sa pocas prace poflakuju a po praci makaju"
zahradnik píše:aaa tak ma napada..
bolo by dobre to upresnit... jedna sa o moju pracu alebo o zameranie mojho zamestnavatela?
v tom pripade volim: praca IT+IS a zamestnavatel stavebnictvo/strojarstvo
bobco píše:zahradnik píše:aaa tak ma napada..
bolo by dobre to upresnit... jedna sa o moju pracu alebo o zameranie mojho zamestnavatela?
v tom pripade volim: praca IT+IS a zamestnavatel stavebnictvo/strojarstvo
a čo to meno záhradník? žeby hobby?
zahradnik píše:emkac píše:2 Jecko - to iste napadlo aj mna. Typicky ITckar, nudi sa v praci, flaka sa po webe a vo volnom case stavia dom.Jecko píše:presne tak...presnejsie to malo byt: "co sa pocas prace poflakuju a po praci makaju"
Tak to este trosku upravim typickeho uzivatela tychto stranok:
IT-ckar, najcastejsie sa venujuci sprave IS, SW a serverov (ziadne pravidelne tahanie kablov a fyzicka udrzba HW (iba obcasne) ) ktoremu chyba fyzicka praca tak sa doma realizuje/bude realizovat na stavbe
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia