chod do certa s herbicidmi

, ono hlavne tie kde je GLYFOSAT /takmer vsetky/ su naozaj lakocinka a podla vsetkeho sluuuusny karciogen, ale komu to nevadi, moze si rovno glyfosat pozhanat a nemusi kupovat priemyselne namixovane flasticky...
ako alternativu doma vzdy mame predsa aj neskodne a odskusane kyseliny a tato veta nie je ironia....
-kyselina octova /sused miesa vodu s riadnym octom a sodou bikarbonou-celkom dobre vysledky unho pravidelne . u mna len raz a fajn/
-kyselina citronova tiez dobre funguje, parkrat som skusal, lebo tato kyselina funguje vyborne proti voskam
-kyselina chlorovodikova, zvana aj solna, taka klasika- ta je vzdy doma lebo okolo domu aj v dome sa zide na mnoho veci-a ta funguje veelmi dobre aj na burinu.....
ked neni celkom nic doma /raz sa stalo/ a zena dudrala, tak som zamkovku zlial nasolenou vriacou vodou-burina zgebla tiez....
p.s.
naozaj dlhodobo / ze cely rok ci viac rokov/ nic fungovat nebude, aspon u mna ide vsade o nalety, pretoze pod zamkovkami mam viac ako pol metra kameniva a dvojmo foliu, takze neprerasta nic odspoda, ale zaletia zhora semena trav a zaklicia v medzerach....
a tomu sa nejako celkom dlhodobo / ze na par sezon/ zabranit neda zo svojej podstaty, teda jedine ze vsade by som vsetky fugy vyplnil cojaviem epoxidom...
-