kaja píše:presne toto su akcie po slovensky...
este za lepsiu cenu to predavali hadam pul roka,ninive tam kupila 8.6. za menej a fcul velka akce...a ze len pre vyvolenych...
bol som tam pre drenazne rury a zas ze na objednavku...a na moje upozornenie o klamani spotrebitela na akciu setu geberit zareagovali strhnutim ceny a tvaria sa dalej ze najlacnejsie...za tie prachy sa da aj inde...
joko,ked porovnas geberit a grohe system co u teba vyhra?
joko píše:Cana by mala biť lepšia, no som na trhu od 1998, a od vtedy Grohe boli sanitárna technika, po tom sa spojili s Hanzou, vzniklo Hanza-Grohe, a vyrábali vysoko kvalitné batérie, sprchové kúty a celkovo kvalitnú sanitu. Teraz začali WC podomietky, no kvalitu neviem posúdiť, lebo čo já mám vedomosti je to novinka. Aj keď sa pozriem na obrázkoch z toho kvalita sa nedá vyčítať, vyjadrím sa , ak to budem vedieť chytiť do ruky a rozobrať- porovnať. A tú preferovanú značku podporujem iba preto, lebo v konkurencii cca 5-6 značiek je kvalitatívne najlepšia. Iba pre porovnanie, ak počuje 100 ludí slovo Geberit, každý to spojí so záchodom, ale keď povieš Grohe, tak buď to nepozná alebo to spojí so sprchou, sanitárnym príslušenstvom.
Ak zavadziam tak sa ospravedlňujem, a svedčí o mojej neznalosti.
hasak píše:Iba chcem poopravit, ze firma Hansgrohe je na trhu od roku 1901 a so znackami Hansa a Grohe nema nic spolocne(aj ked to pre laikov k tomu zvadza), to len aby sa tu zbytocne nezavadzalo...
MartinH píše:hasak píše:Iba chcem poopravit, ze firma Hansgrohe je na trhu od roku 1901 a so znackami Hansa a Grohe nema nic spolocne(aj ked to pre laikov k tomu zvadza), to len aby sa tu zbytocne nezavadzalo...
http://www.fundinguniverse.com/company-histories/Friedrich-Grohe-AG-amp;-Co-KG-Company-History.html
http://www.fundinguniverse.com/company-histories/Hansgrohe-AG-Company-History.html
Hans Grohe mal syna Friedricha, ktory zalozil Grohe.
joko píše:Kombifix Je prvok ktorý sa sice skrutkuje na stenu so štyrmi skrútkami, no ich nosnosť je slabá. Dve z nich kotvia iba cez 1 mm plech, čo je iba na montážne účely. Taktiež nožičky, ktoré sa môžu dokúpiť sú hlavne na montážne účely, no ich nosnosť je tiež mizivá. nožičky ja osobne nedávam, sú to väčšinou vyhodené peniaze, za ktoré už nakúpiš materiál na obmirovanie, a zároveň nemusíš ich obchádzať - vyrezávať pri obmurovaní. Teda na Tvoju otázku ešte raz, celú váu pri kombifixe prenesieš cez obmurovku na múr, čo v konečnom dôsledku bude najmenej 22 cm s obkladom. To znamená, že celých 400 kg prakticky nesie múr. Ak berieme ho úvahy, že najtenší múr, na ktorý kombifix odporúčam zavesiť je 7,5cm hebel - ytong- ypor. Ak som prvok priskrútkoval na tie 4 skrutky, tak použijem ypor o hrúbke 10 cm , Baukleber a začnem obmurovať. Zo zadnej strany prilepím k múru, a podstivo vyrezávam a vyplňam všetky dutiny. Je dôležité všetko vyplniť, aby sa dosiahla čo najlepšia zvuková izolácia, a zároveň čo najlepšia pevnosť. Ak tam použijem 2 * 5cm tak som takmer zarovno čela, ak 10 tak z prednej strany dorovnám po predok prvku. Dá sa použiť aj 10cm plus plátky SDK na dosiahnutie prednej hladiny prvku. Ak mám predok vyrovnaný, tak to celé potiahnem sieťovinou, aby predok bol jednoliatý, a môže sa obkladať. Je dúfam každému jasné, že treba dodržať časové odstupy na vytvrdnutie materiálu.
Prvok nie je nutné osadiť hneď pri montáži kanalizácie, ale ja to odporúčam, ak je stavba uzatvorená, a prvok neukradnú, lebo netreba volať znovu montéra, netraba dodatočne prispôsobovať odpad, a v neposlednom rade namontovaný prvok sa dá použiť so starou mysou so zadným vývodom už počas stavby ako provizórne WC pre vylievanie vody a aj na toaletu s pomocou vedra. Mysu stačí podložiť ytongom 7,5cm a odpad presne je vo výške prvku.
prikladám najnovšie akcie horeuvedenej predajne, a jednotlivé kombinácie sa už dajú zaplatiť. Sú tam štyri letáky - akcie, na rôzne kombinácie, ale vlastne stále to isté. Kombinácia komplet za 199 je znesiteľná. Ak niečo nie je jasné pítaj sa ďalej.![]()
http://www.technopoint.sk/?IDe=1671

Durko73 píše:Ja som kupil v Ziline duofix za 124 euri...Po tych beznych cenach za 220 euri celkom dobre...
Späť na Voda, kanalizácia a ČOV
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia