Znížené ceny podomietkových WC

Re: Znížené ceny podomietkových WC

Poslaťod opus » Pon 22. Jún 2009 14:21:32

Kvalita Grohe je podla mna uz minulost, ako pisal joko pri spojeni z Hanz boli baterie super, da sa povedat ze najlepsie, cele vnutro baterii bolo zlate-pozlatene ibaze ta cena bola na vtedajsie casy asi hviezdna, potom od drahych kovou upustili a ceny klesli len malo.
Teraz je to "konkurecie" shopna bateria (co sa tyka kvality) su vyrobcovia rovnakej kvality za lepsiu cenu, grohe zilje z mena a davneho spojenia z Hanzou. V nemecku uz pouzivaju viac Bösche ako grohe.
opus

Dal súhlas: 1 krat
Dostal súhlas: 1 krat

Poslaťod pretorianm » Pon 22. Jún 2009 16:11:38

kaja píše:presne toto su akcie po slovensky...
este za lepsiu cenu to predavali hadam pul roka,ninive tam kupila 8.6. za menej a fcul velka akce...a ze len pre vyvolenych...
bol som tam pre drenazne rury a zas ze na objednavku...a na moje upozornenie o klamani spotrebitela na akciu setu geberit zareagovali strhnutim ceny a tvaria sa dalej ze najlacnejsie...za tie prachy sa da aj inde...
joko,ked porovnas geberit a grohe system co u teba vyhra?

kaja - a vies o neakej inej firme co predava geberity lacnejsie? budem rad ak to kupim este lacnejsie, ak vies, daj link, ide tu o to aby sme si pomohli k lepsiemu a ked mozno lacnejsiemu pokial sa da, kazda usetrena koruna sa rata, dnesne rozpocty su "tenke"
Obrázok užívateľa
pretorianm

Poslaťod kaja » Pon 22. Jún 2009 20:38:37

joko,ja nemam nic proti tebe ani proti tomu ze sem vlozis link,mne vadi ze obchodnici zneuzivaju to ze slovaci su slabi v matike a staci im len napis akcia - 50%.
keby point bol seriozny tak z ich katalogovej ceny setu kombifit 232 eur mali odratat 30% a potom je to skutocna akcia.a to mi do oci tvrdil ze to je 30%,ked som mu povedal ze nech to hodi do karkulky tak stichol a tvaril sa ze skriatok...
praetorian,praveze neviem o lacnejsom,len za takuto akciu si to kupis vsade,kombifix stoji skoro v kazdom vodoobchode 130eur,v montyse stoji zeta 42eur,zvysok gombik...
ja tiez otocim korunu kym ju dam takymto obchodnikom...aj tu keby boli normalny ludia tak sa spoja a kupuju spolu viac kusov,na registrovanych so zlavami...
lenze in je tvarit sa jak plnker,len platit predrazene faktury,a splacat uver 30 rokov...
kaja

Obrázky: 1
Dal súhlas: 0 krat

Poslaťod emkac » Pon 22. Jún 2009 21:34:01

sorry za offtopic

joko, kazdy kto cita tvoje prispevky vie, ze pises o tom, co poznas
pises o vlastnych skusenostiach
a navyse velmi dobre viem, ze tu nikomu nerobis reklamu
takze kludne sem davaj linky, kludne hovor o svojich nazoroch, my budeme len radi
nemusis sa vobec ospravedlnovat ani nic podobne
:ano:
Quis custodiet ipsos custodes?
Obrázok užívateľa
emkac

Obrázky: 7
Dal súhlas: 44 krat
Dostal súhlas: 59 krat

Poslaťod hasak » Uto 23. Jún 2009 7:56:38

joko píše:Cana by mala biť lepšia, no som na trhu od 1998, a od vtedy Grohe boli sanitárna technika, po tom sa spojili s Hanzou, vzniklo Hanza-Grohe, a vyrábali vysoko kvalitné batérie, sprchové kúty a celkovo kvalitnú sanitu. Teraz začali WC podomietky, no kvalitu neviem posúdiť, lebo čo já mám vedomosti je to novinka. Aj keď sa pozriem na obrázkoch z toho kvalita sa nedá vyčítať, vyjadrím sa , ak to budem vedieť chytiť do ruky a rozobrať- porovnať. A tú preferovanú značku podporujem iba preto, lebo v konkurencii cca 5-6 značiek je kvalitatívne najlepšia. Iba pre porovnanie, ak počuje 100 ludí slovo Geberit, každý to spojí so záchodom, ale keď povieš Grohe, tak buď to nepozná alebo to spojí so sprchou, sanitárnym príslušenstvom.
Ak zavadziam tak sa ospravedlňujem, a svedčí o mojej neznalosti. :drink

Iba chcem poopravit, ze firma Hansgrohe je na trhu od roku 1901 a so znackami Hansa a Grohe nema nic spolocne(aj ked to pre laikov k tomu zvadza), to len aby sa tu zbytocne nezavadzalo...
hasak

Obrázky: 0
Dostal súhlas: 0 krat

Poslaťod MartinH » Uto 23. Jún 2009 11:45:31

hasak píše:Iba chcem poopravit, ze firma Hansgrohe je na trhu od roku 1901 a so znackami Hansa a Grohe nema nic spolocne(aj ked to pre laikov k tomu zvadza), to len aby sa tu zbytocne nezavadzalo...

http://www.fundinguniverse.com/company-histories/Friedrich-Grohe-AG-amp;-Co-KG-Company-History.html
http://www.fundinguniverse.com/company-histories/Hansgrohe-AG-Company-History.html
Hans Grohe mal syna Friedricha, ktory zalozil Grohe.
Obrázok užívateľa
MartinH

Dal súhlas: 11 krat
Dostal súhlas: 32 krat

Poslaťod kaja » Uto 23. Jún 2009 20:19:51

ten grohe vyzera o triedu pevnejsie a dokonalejsie...opticky...
a v hornbachu maju kombifix+biela samba za 149...
kaja

Obrázky: 1

Poslaťod opus » Str 24. Jún 2009 20:29:18

MartinH píše:
hasak píše:Iba chcem poopravit, ze firma Hansgrohe je na trhu od roku 1901 a so znackami Hansa a Grohe nema nic spolocne(aj ked to pre laikov k tomu zvadza), to len aby sa tu zbytocne nezavadzalo...

http://www.fundinguniverse.com/company-histories/Friedrich-Grohe-AG-amp;-Co-KG-Company-History.html
http://www.fundinguniverse.com/company-histories/Hansgrohe-AG-Company-History.html
Hans Grohe mal syna Friedricha, ktory zalozil Grohe.

sice som necital tie odkazy, ale aspon z rozpravania nemcom viem ze grohe a hansgrohe je ta ista firma len je rozdelena tak ze jedna vyraba iba baterie a druha sanitu. To co som pisal o bateriach viem priamo od kolegov z nemecka, cize ziadne JBP.
opus

Poslaťod pretorianm » Sob 27. Jún 2009 11:36:36

tak mame doma 2 kombifixi, jika Lyra so sambou, uz to len nahodit. spolu presne podla akcie 398 Eur
Obrázok užívateľa
pretorianm

Poslaťod pretorianm » Ned 28. Jún 2009 6:40:12

joko píše:Kombifix Je prvok ktorý sa sice skrutkuje na stenu so štyrmi skrútkami, no ich nosnosť je slabá. Dve z nich kotvia iba cez 1 mm plech, čo je iba na montážne účely. Taktiež nožičky, ktoré sa môžu dokúpiť sú hlavne na montážne účely, no ich nosnosť je tiež mizivá. nožičky ja osobne nedávam, sú to väčšinou vyhodené peniaze, za ktoré už nakúpiš materiál na obmirovanie, a zároveň nemusíš ich obchádzať - vyrezávať pri obmurovaní. Teda na Tvoju otázku ešte raz, celú váu pri kombifixe prenesieš cez obmurovku na múr, čo v konečnom dôsledku bude najmenej 22 cm s obkladom. To znamená, že celých 400 kg prakticky nesie múr. Ak berieme ho úvahy, že najtenší múr, na ktorý kombifix odporúčam zavesiť je 7,5cm hebel - ytong- ypor. Ak som prvok priskrútkoval na tie 4 skrutky, tak použijem ypor o hrúbke 10 cm , Baukleber a začnem obmurovať. Zo zadnej strany prilepím k múru, a podstivo vyrezávam a vyplňam všetky dutiny. Je dôležité všetko vyplniť, aby sa dosiahla čo najlepšia zvuková izolácia, a zároveň čo najlepšia pevnosť. Ak tam použijem 2 * 5cm tak som takmer zarovno čela, ak 10 tak z prednej strany dorovnám po predok prvku. Dá sa použiť aj 10cm plus plátky SDK na dosiahnutie prednej hladiny prvku. Ak mám predok vyrovnaný, tak to celé potiahnem sieťovinou, aby predok bol jednoliatý, a môže sa obkladať. Je dúfam každému jasné, že treba dodržať časové odstupy na vytvrdnutie materiálu.
Prvok nie je nutné osadiť hneď pri montáži kanalizácie, ale ja to odporúčam, ak je stavba uzatvorená, a prvok neukradnú, lebo netreba volať znovu montéra, netraba dodatočne prispôsobovať odpad, a v neposlednom rade namontovaný prvok sa dá použiť so starou mysou so zadným vývodom už počas stavby ako provizórne WC pre vylievanie vody a aj na toaletu s pomocou vedra. Mysu stačí podložiť ytongom 7,5cm a odpad presne je vo výške prvku.
prikladám najnovšie akcie horeuvedenej predajne, a jednotlivé kombinácie sa už dajú zaplatiť. Sú tam štyri letáky - akcie, na rôzne kombinácie, ale vlastne stále to isté. Kombinácia komplet za 199 je znesiteľná. Ak niečo nie je jasné pítaj sa ďalej. ;)

http://www.technopoint.sk/?IDe=1671

kukaj ci som nasiel http://www.youtube.com/watch?v=LL2UjBGk4wE

no ja mam doma 11ku tehlu s ktorych robim priecky takze ak pises ze 10cm, tak 11 by malo byt tiez v pohode.
takze to cele obmurujem tou 11kou tehlou a vlastne na tom mure bude sediet ten geberit na ktorom budem sediet ja :ano:
to cele presietkujem a tak dalej
Obrázok užívateľa
pretorianm

Poslaťod Calidris » Ned 28. Jún 2009 7:06:02

Podla mna jedna z hlavnych vyhod podomietkovych WC je HYGIENA. ziadne spoje na podlahe, takze umyvas podlahu ako keby si tam nemal WC. Co satyka blbych pocitov, ked nam to doma montovali, tak ked som sa pytal instalatera na nosnost vyskocil na zachod a zacal na nom poskakovat, ja som sice trpol, ze tam nieco praskne, lebo kupelna bola uz hotova, no drzi dodnes.
Calidris

Poslaťod joko » Ned 28. Jún 2009 8:57:27

Servus Pretorian: Ten monážny návod mám doma na originály, ako aj na všetky ostatné podomietkové systémy. Poznám to takmer naspamäť. Geberiť má napálené CD na rok 2009, s materiálnym sortimentom, parametrami, a k tomu ako bonus štyri tieto videoklipy . Tie tehly: 11, je lepšie ako 10. Ja som nevedel, že aj taký sortoment existuje. Na stavbách niekedy experimentuješ z materiálov, ktoré ostali. Podomietkové teleso má 12, ty sa potrebuješ dostať na hornú hranu. Ak dáš 11 plus 2x0,5cm lepidla tak si presne na hladine. Na to môžeš hneď sieťku a obklad. :drink
Obrázok užívateľa
joko

Obrázky: 9
Dal súhlas: 162 krat
Dostal súhlas: 28 krat

Poslaťod intros » Pon 29. Jún 2009 20:31:24

Pretorian: Kupoval si to ako fyzická osoba alebo si sa musel u nich zaregistrovať.
intros

Poslaťod Durko73 » Pon 29. Jún 2009 23:51:57

Ja som kupil v Ziline duofix za 124 euri...Po tych beznych cenach za 220 euri celkom dobre...
Durko73

Poslaťod deko » Uto 30. Jún 2009 5:25:20

Durko73 píše:Ja som kupil v Ziline duofix za 124 euri...Po tych beznych cenach za 220 euri celkom dobre...

kde presne a kedy presne?
Memento homo, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Obrázok užívateľa
deko

Dal súhlas: 53 krat
Dostal súhlas: 59 krat

PredchádzajúciĎalší

Späť na Voda, kanalizácia a ČOV

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia