Rádio Beat

Všetko čo nesúvisi so stavbou

Rádio Beat

Poslaťod miro » Sob 26. Sep 2009 8:35:41

Vynikajúce české rockové Rádio Beat vysiela od utorka 22.9. z orbitu :D
Astra 23E
11,876 GHz
polarizácia H
SR 27500
FEC 3/4
kvalita 192 kbit/s
miro
 
Príspevky: 190
Registrovaný: Štv 20. Nov 2008 21:56:11
Dal súhlas: 1 krat
Dostal súhlas: 3 krat




Re: Rádio Beat

Poslaťod Dodo » Sob 26. Sep 2009 20:01:48

No ked uz sme pri muzike, ja zopar rokov ako podmaz pri PC pocuvam toto http://www.sky.fm/ 8-)
Per aspera ad astra
Obrázok užívateľa
Dodo
 
Príspevky: 328
Obrázky: 15
Registrovaný: Štv 20. Nov 2008 23:28:40
Dal súhlas: 117 krat
Dostal súhlas: 39 krat

Re: Rádio Beat

Poslaťod shampoo » Sob 26. Sep 2009 20:14:00

Dodo- dik -je to paráda
shampoo
 
Príspevky: 82
Registrovaný: Pon 31. Aug 2009 10:27:53
Dal súhlas: 1 krat
Dostal súhlas: 3 krat

Re: Rádio Beat

Poslaťod emkac » Pon 28. Sep 2009 23:24:00

Aj tak nikdy nepochopim, na kieho anciasa vysielaju radia zo satelitu. No jo, mozno pre nejake extra odlahle dediny bez vysielaca, ale kto si prepaja prijimac s nejakym zosilovacom...
Ked uz radio, tak RTL 102,5. To je radio, ktore vysiela aj s obrazom. A ak ide pesnicka, bezi k tomu klip. Bomba. :ano:
Quis custodiet ipsos custodes?
Obrázok užívateľa
emkac
 
Príspevky: 2872
Obrázky: 7
Registrovaný: Str 19. Nov 2008 16:12:05
Dal súhlas: 105 krat
Dostal súhlas: 261 krat

Re: Rádio Beat

Poslaťod deko » Uto 29. Sep 2009 5:12:40

emkac píše: kto si prepaja prijimac s nejakym zosilovacom...


napr. ja :) sice som radio zo satelitu pocuval asi 5x, zato k filmom si dost casto pustam kvalitnejsi zvuk cez vezu :ano: tie chrchlatka v telke su fakt vhodne akurvat tak na pocuvanie zvuku k telenovelam a k spravam :idea:
Memento homo, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Obrázok užívateľa
deko
 
Príspevky: 2480
Registrovaný: Str 19. Nov 2008 17:52:08
Bydlisko: Báhoň
Dal súhlas: 149 krat
Dostal súhlas: 191 krat

Re: Rádio Beat

Poslaťod miro » Uto 29. Sep 2009 7:33:40

emkac píše:Aj tak nikdy nepochopim, na kieho anciasa vysielaju radia zo satelitu. No jo, mozno pre nejake extra odlahle dediny bez vysielaca, ale kto si prepaja prijimac s nejakym zosilovacom...
Ked uz radio, tak RTL 102,5. To je radio, ktore vysiela aj s obrazom. A ak ide pesnicka, bezi k tomu klip. Bomba. :ano:


srandista, cez satelit máš perfektný príjem v podstate všade, nielen v dosahu vysielača, nehovoriac už o spomínanom Rádiu Beat, ktoré tu na Slovensku určite na FM nechytíš ... sat .prijímač mám prepojený s receivrom, zvuk je PODSTATNE kvalitnejší, ako z telky.
miro
 
Príspevky: 190
Registrovaný: Štv 20. Nov 2008 21:56:11
Dal súhlas: 1 krat
Dostal súhlas: 3 krat

Re: Rádio Beat

Poslaťod juro_b » Uto 29. Sep 2009 9:37:05

ja doma pocuvam radio len cez satelit.
juro_b
 
Príspevky: 420
Registrovaný: Str 19. Nov 2008 23:19:19
Dal súhlas: 10 krat
Dostal súhlas: 13 krat

Re: Rádio Beat

Poslaťod emkac » Ned 04. Okt 2009 22:05:28

OK, rozumiem prepojeniu prijimaca so zosikom a bednami. Jasne ze ako domace kino je to super.
Ale pocuvanie radia.... v zasade musis zapnut telku, aby si prepol na radio.
Preto mi to nie je logicke okrem miest, kde naozaj nie je signal.
Quis custodiet ipsos custodes?
Obrázok užívateľa
emkac
 
Príspevky: 2872
Obrázky: 7
Registrovaný: Str 19. Nov 2008 16:12:05
Dal súhlas: 105 krat
Dostal súhlas: 261 krat

Re: Rádio Beat

Poslaťod deko » Ned 04. Okt 2009 22:18:04

cez webove rozhranie prepnes satelit na prehravanie radia a ficis aj bez tv :ano: radia uz potom prepinas normalne s dialkovym od satelitu :yahoo
Memento homo, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Obrázok užívateľa
deko
 
Príspevky: 2480
Registrovaný: Str 19. Nov 2008 17:52:08
Bydlisko: Báhoň
Dal súhlas: 149 krat
Dostal súhlas: 191 krat

Re: Rádio Beat

Poslaťod emkac » Pon 05. Okt 2009 0:07:33

cez webove rozhranie..... to mam akoze zapnut PC kvoli radiu? :mrgreen:

ale nechajme to tak, nech sa tato tema neminie ucinkom ;)
Quis custodiet ipsos custodes?
Obrázok užívateľa
emkac
 
Príspevky: 2872
Obrázky: 7
Registrovaný: Str 19. Nov 2008 16:12:05
Dal súhlas: 105 krat
Dostal súhlas: 261 krat

Re: Rádio Beat

Poslaťod deko » Pon 05. Okt 2009 7:14:05

emkac píše:cez webove rozhranie..... to mam akoze zapnut PC kvoli radiu? :mrgreen:


no, ja osobne mam ntbk zapnuty minimalne rano, naobed a vecer. ale inak prakticky nonstop :ano:
Memento homo, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Obrázok užívateľa
deko
 
Príspevky: 2480
Registrovaný: Str 19. Nov 2008 17:52:08
Bydlisko: Báhoň
Dal súhlas: 149 krat
Dostal súhlas: 191 krat

Re: Rádio Beat

Poslaťod miro » Pon 05. Okt 2009 8:10:10

emkac píše:Ale pocuvanie radia.... v zasade musis zapnut telku, aby si prepol na radio.
Preto mi to nie je logicke okrem miest, kde naozaj nie je signal.

telku nemusíš zapnúť, satelit si predsa pamätá naposledy pozeraný program. zapneš satelit a receiver, prepneš do na rádio a ide to...
miro
 
Príspevky: 190
Registrovaný: Štv 20. Nov 2008 21:56:11
Dal súhlas: 1 krat
Dostal súhlas: 3 krat

Re: Rádio Beat

Poslaťod esde » Štv 08. Okt 2009 15:31:44

>cez satelit máš perfektný príjem v podstate všade, nielen v dosahu vysielača,

Tak toto by som chcel vidiet. Hlavne ten vymakany transporder na satelite.
esde
 
Príspevky: 1226
Registrovaný: Str 19. Nov 2008 18:33:16
Dal súhlas: 49 krat
Dostal súhlas: 162 krat

Re: Rádio Beat

Poslaťod miro » Pia 09. Okt 2009 6:43:33

pozemného vysielača som mal na mysli...
miro
 
Príspevky: 190
Registrovaný: Štv 20. Nov 2008 21:56:11
Dal súhlas: 1 krat
Dostal súhlas: 3 krat

Re: Rádio Beat

Poslaťod madein1974 » Pon 19. Okt 2009 21:54:19

Ja pocuvam internet radio bez pocitaca. Kupil som to v anglicku, u nas sa na mna v NAY pozerali ako na idiota ked som to tam zhanal... A do svojho domu co momentalne staviam, planujem internet radio do kuchyne, obyvacky a hl.spalne.
Pouzijem Logitech Touch alebo Squeezebox, pripadne SONOS ( ak penazenka dovoli...). Istotne to je lepsie nez radio cez satelit ...
madein1974
 
Príspevky: 51
Registrovaný: Pia 16. Okt 2009 17:10:04
Dal súhlas: 8 krat
Dostal súhlas: 3 krat




Ďalší

Späť na Offtopic

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

cron