Pozicovna naradia Ammos

Pozicovna naradia Ammos

Poslaťod emkac » Ned 18. Okt 2009 23:44:53

Tento prispevok je tu na zaklade mojej pozitivnej skusenosti. Nie je to ziadna platena reklama.


V juli som zacal zhanat niekoho, kto navrta diery do zelezobetonu. Dostal som radu pozicat si vrtacku a spravit si to sam.
Jedina firma, ktora to poziciavala, bola firma Ammos - http://www.ammos.sk/
Tak som tam zavolal. Ten clovek sa so mnou bavil po telefone cca 45 minut. Zistil o co mi ide a navrhol mi, co mam urobit.
Potom som tam isiel, kde mi dvaja ludia cca pol hodinu opisovali a ukazovali, ako a s cim to navrtam. (vtedy som sa iba informoval, nechcel som to pozicat)
A tolko sa mi venovali, aj ked vedeli, ze mi pozicaju obycajnu lacnu vrtacku. Teda vrtacka je draha, len zaloha je 500 az 1000 EUR podla typu, ale zarobit na mne mali nejakych 20-30 EUR.

Par dni dozadu som si nakoniec vrtacku pozical. Kedze som sa bal s nou vrtat (novy vrtak, o zelezo to pistalo, nechcelo to ist dopredu), doniesol som ju spat. Nic po mne nechclei, dohodli sme sa predbezne, ze mi to navrta niekto od nich. Za par dni mi povedali, ze oni nevrtaju (toto je jedina vytka voci nim, ze povodne tvrdili, ze vrtaju, ale sef nakoniec povedal, ze nie). A presvedcili ma, ze si to navrtam sam. Nakonieco som si to navrtal.

A kedze som to nemal pozicane viac ako 4 hodiny, ani mi nefakturovali plnu sadzbu za den.
Vysledna suma za cele pozicanie bola tak sokujuco nizka, ze som ostal az prekvapeny.

Vysledny efekt: danu firmu mozem iba odporucit.

Na stranke maju napisane:
Naši pracovníci sa riadia zásadou: „Chcieť a nielen musieť, vždy mať na mysli prospech zákazníka, pretože dobrá povesť sa buduje dlho a ťažko, možno ju však stratiť behom jedného dňa.“
Jedenkrát vidieť je viac ako 100 krát počuť, preto pri rozhodovaní o prenájme stroja radi Vás privítame a poradíme priamo v našej požičovni, v ktorej sú pre Vás vždy dvere otvorené.
Poradenstvo - Je súčasť našej činnosti bez nároku na zvláštny honorár. Je dobré pred každým prenájmom a každou kúpou poradiť sa s odborníkmi. U nás máte vždy tú možnosť.

So vsetkym suhlasim.


Ak si teda chcete poziat od ludi, ktori su mili a ochotni, skuste ich navstivit. Ako specialitu maju jadrove vrtacky, ale okrem toho maju aj vibracne zaby a platne, miesacky, pily, brusky a pod. Klasicke veci ako z inej pozicovne.
Quis custodiet ipsos custodes?
Obrázok užívateľa
emkac
 
Príspevky: 2992
Obrázky: 7
Registrovaný: Str 19. Nov 2008 16:12:05
Dal súhlas: 106 krat
Dostal súhlas: 273 krat







Späť na Reklamné články

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia