Ponuka prace - partia na rozne stavebne prace

Ponuka prace - partia na rozne stavebne prace

Poslaťod emkac » Pia 15. Júl 2016 18:33:42

Ako som spomenul v teme ako-vymurovat-rovnu-dosku-pod-bazen-t8660.html, robim reklamu dvoj az stvorclennej partii na rozne murarske prace.

Co viem, tak robia kadeco mozne - zateplenie, omietky, terasy, dlazbu a obklady, ploty a pod. Povacsine robia dvaja, v pripade potreby si zavolaju vypomoc.

Odporucil mi ich iny clen fora - lipo, mne konkretne robili v prvej faze - bocnu hydroizolaciu murov, podhlady, zateplenie a v druhej faze uz spominanu dosku pod beton a zaklad plota.

V tretej faze mi budu robit pivnicu a zabetonovavat bazen a nakoniec este spravia omietku. Ak budu peniaze, planujem ich zavolat aj na okolie - parkovisko, terasa, obrubniky a pod.
Tym chcem iba povedat to, ze som s pracou spokojny, a preto ich zavolam aj dalej. ;)

Co sa tyka ceny, tak okrem podhladov z OSB dosiek som spokojny.
Co sa tyka casu, tak sa neflakaju, len maju vzdy dost roboty, cize treba terminy dohodnut vcas.
Co sa tyka komunikacie, tak je super. Normalni ludia, ziadne nadavanie, ziaden chlast, v pohode zartujeme.
Co sa tyka kvality, tak jednu som uz spomenul pri doske pod bazen, druhu mozem spomenut, ked mi prelepovali IPU na zvislo... Aby prekryli zaklady a vonkajsie steny. Tesne pred tym, nez sa dal EPS.
Tuto cinnost nikdy pred tym nerobili, takze som im presne predviedol, ako chcem, aby to robili. Na co si dat pozor, co neodflaknut. A spravili to dobre. Toto bola jedina HI, ktoru som na dome nerobil /fyzicky som to nezvladal/, pricom nemam pochybnosti o tom, ze oni ju urobili dobre, kedze som ich priebezne kontroloval.
A posledna info... ked sa im nieco nepozdavalo, nevyflakli sa na to (vid napr. kriva doska pri robeni bazena), ale ozvali sa.... Ked som im laserovym nivelakom nazacil roxormi vysku zakladoveho pasu pod DTcka plotove, tak si to aj tak premerali vodovahou a dosli mi povedat, ze jeden roxor som dal zle, nech to premeriam (mali pravdu, na ten som zabudol :D). Takze je to partia, ktora vynimocne pri praci aj rozmysla....

Telefonicky kontakt:
0911 575 628

Kludne sa odvolajte na stavebne forum a na toho sialenca s laserovym pipatkom, co ich stale buzeroval za bazenovu dosku. Oni uz budu vediet. :mrgreen:
Btw, volni budu az v auguste! Koncom jula mi robia pivnicu a bazenove veci, takze mi ich laskavo nechajte volnych dovtedy. :drink
Quis custodiet ipsos custodes?
Obrázok užívateľa
emkac
 
Príspevky: 2992
Obrázky: 7
Registrovaný: Str 19. Nov 2008 16:12:05
Dal súhlas: 106 krat
Dostal súhlas: 273 krat







Späť na Ponuka práce

 


  • Súvisiace témy
    Odpovede
    Zobrazenia
    Posledný príspevok

Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť

cron