Ako pise Fabka, casu nie je nazvys hlavne ked male decko beha okolo. Takze ano, vona dreva a dobrym drevom napachnute mesko je sice super ale co sa tyka komfortu a vykonu a rovnomernosti a podobne tak jednoznacne plynovy a ked plynovy tak jedine Weber.
Teda pre vacsi objem masa a ked pride daka navsteva a pod, tak plynovy. Zapnem, rozpalim na 300C, oskrabem od spiny z minuleho grilovania, uberem plyn a grilujem. Vseho vsudy 10-15min priprava by ocko.
Pre zabavu a atmosferu a pre mensie mnozstvo ludi teda len pre 2-3 kludne nejaky na drevo alebo uhlie.
Mam kruhove ohnisko
http://www.hej.sk/ohnisko-tepro-silver-city/ a k tomu nejake stojky na razen s rucnym pohonom, toto ohnisko sme pouzili snad 3x z toho 1x na jahna cele a 1x na 3ks kureniec (boli super) a okrem toho sme to pleskli k terase vecer a mali sme v tom ohen len tak zapaleny, super atmoska s pivom alebo tou borovickou v ruke, odporucam...
Ale stval ma ten rucny pohon otacania kurciat tak som patral po nejakom rieseni ako to zautomatizovat, nejaky motorcek atd az som nasiel toto:
http://www.janecek.cz/grilovani/ no ale ta cena....
Tiez som si myslel ze mi bude chybat gril na drevo alebo uhlie ale ak raz skusi clovek plynovy....vobec mi to nechyba....